Community
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply

v19 - Report could not be found

New Member
Posts: 1
Country: USA

v19 - Report could not be found

[ Edited ]

Hello:

 

I just upgraded to ACT Pro V19 and when I try to run any reports it give an error message of:

 

The report    ////Server Database I'm Using\Reports\Contact Report.rep2 could not be found

 

It looks like none of the reports were properly directed when we installed the new version.  Does anyone know how to fix this?

 

Thanks,

 

Scott

Administrator
Posts: 4,024
Country: United_Kingdom

Re: v19 - Report could not be found

Hi Scott,

 

Are you able to navigate to the reports location from your machine over the network? If you're not able to access this, it could be that the folder permissions are blocking your access.

Can you check on the server machine itself if the reports are in the folder and can be opened locally?

Nickel Contributor
Posts: 886
Country: USA

Re: v19 - Report could not be found

Gary, what I have found is that after the new ".rep2" files were installed with the upgrade that the menus, Reports > Contact Report for example, now look for the .rep2 files and NOT the .rep files. I don't see that this will happen is documented anywhere. Why are the menus looking for the .rep2 files? Can this be changed? What I have been doing is renaming the .rep2 files to .new and the current .rep files to .rep2 so that they can be accessed via the menus.

Dan Pisano
ACT! Certified Consultant
The Dapian Group, LLC
Administrator
Posts: 4,024
Country: United_Kingdom

Re: v19 - Report could not be found

Hi Dan,

 

This is the new expected behaviour that was introduced in Act! v19 as documented in KB 38451 - What's new in Act! v19.

If you want to use the .rep files here in place of the .rep2 files, then renaming the desired .rep file to .rep2 is the best solution.

Nickel Contributor
Posts: 886
Country: USA

Re: v19 - Report could not be found

Thanks Gary.

Dan Pisano
ACT! Certified Consultant
The Dapian Group, LLC