Community
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply

"Help Topics ?" Change opening URL from Internet Explorer to Google Browser

New Member
Posts: 6
Country: USA

"Help Topics ?" Change opening URL from Internet Explorer to Google Browser

Hello,

 

Own Sage ACT 2010 and using PC Windows 7

 

“Help Topics?”  When I click on this, It opens into a screen using Internet Explorer  and a basic layout (with “My Yahoo” toolbar… and the overall  screen is blank). Then when I click on “Search Google” a URL on my toolbar, it then opens into this URL.  Is this how it works?  I would prefer it open up immediately
to “ACT Knowledge Base”… so I can plug in a search (without me clicking on a URL). Aside- I have already added/listed on “Web Info” within a Contact Name Screen (like ACT Sage) and it goes to the ACT Knowledge Base.. also, added two document attachments (ACT Manual and ACT QR Card).

 

Second, I prefer the Help Topic?” to open with my Google URL Browser which has within “My Yahoo” and the Google Screen (and not the Internet Explorer Screen with “My Yahoo).  Aside- I have two “My Yahoos” one for Internet Explorer (I do not use) and one for the Google Browser (which I prefer)

 

Any help will be appreciated,

 

SyBerGuy
(NYC)

 

 

Administrator
Posts: 1,109
Country: United_Kingdom

Re: "Help Topics ?" Change opening URL from Internet Explorer to Google Browser

HI Sy,

It sounds like you're looking to change the default browser when you open the Help Topics, unfortunately this is not something that can be changed. The help topics are set to use internet explorer because this is the browser that best supports the files.

Please note, while the "Help Topics" are accessed through Internet Explorer - they are actually local files stored on your machine! If you want to search our "online" knowledgebase - the best place to go is "kb.act.com"
New Member
Posts: 6
Country: USA

Re: "Help Topics ?" Change opening URL from Internet Explorer to Google Browser

Hi Jon,

 

OK I have to stay with Internet Explorer opening up within the "Help Topics?" when clicked on. I have no problem clicking within the small search window at the top.. or other URL's which open onto the screen. But again, not sure about the initial screen being blank... 

 

Second, I tried to search my Hard Drive "C" regarding seeing some files stored.. as you say, but no luck... just curious. 

 

Thanks for your post,

 

Sy