Community
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply

(...) button is missing from the Company field in the Contact Layout

Accepted Solution Solved
New Member
Posts: 11
Country: USA
Accepted Solution

(...) button is missing from the Company field in the Contact Layout

I have Sage ACT! Pro 2012 Version 14.1.108.0.  In addition to the sporadic inability to Create New Contact from Company (which hasn't been resolved) I have a problem where the (...) that should appear at the end of the Company field is missing.  That really wreaks havoc with the ability to link contact and company.  This is a pretty big deal.  Any ideas?  


Accepted Solutions
Solution
Accepted by topic author MartyinPlano
‎09-25-2015 03:20 AM
Platinum Elite Contributor
Posts: 6,537
Country: USA

Re: (...) button is missing from the Company field in the Contact Layout

Hello MartyinPlano,
This can be caused by your video DPI setting being higher than normal (96 dpi). Please see the following Knowledgebase article for more information:
http://kb.Sagesoftwareonline.com/cgi-bin/Sagesoftwareonline.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=2572...

Greig Hollister

Note: Effective 6/1/13, Sage no longers provides support for the Act! software. This is now provided by Swiftpage.

View solution in original post


All Replies
Solution
Accepted by topic author MartyinPlano
‎09-25-2015 03:20 AM
Platinum Elite Contributor
Posts: 6,537
Country: USA

Re: (...) button is missing from the Company field in the Contact Layout

Hello MartyinPlano,
This can be caused by your video DPI setting being higher than normal (96 dpi). Please see the following Knowledgebase article for more information:
http://kb.Sagesoftwareonline.com/cgi-bin/Sagesoftwareonline.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=2572...

Greig Hollister

Note: Effective 6/1/13, Sage no longers provides support for the Act! software. This is now provided by Swiftpage.