Community
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply

Web info - Linkedin

Copper Contributor
Posts: 38
Country: United States

Web info - Linkedin

I just noticed that the User Link under Web Info for Linkedin is not popping up. 

 

It was working. 

 

How can I get it back?

 

Thanks,

 

Tom

Bronze Contributor
Posts: 1,393
Country: USA

Re: Web info - Linkedin

Do you mean that the tab for Web Info is not there or that LinkedIn is not on the list of User Links?

John Purdy
ACT! Premium 2016 (V. 18)
Main: HP 9470M 8GB, Win 10 Pro, & Exchange 2013 & Office 365, 32bit
Remote: Dell XPS Ultrabook with 4GB & Win 10 Pro, Office 365 32bit & Exchange 2013
Copper Contributor
Posts: 38
Country: United States

Re: Web info - Linkedin

Hi John,

 

Sorry, the Web Info Tab is there and LinkedIn is an option.

 

However when I hover and click on LinkedIn, nothing shows or it does not connect to LinkedIn as it had.

 

Plaxo does and all the others....

Platinum Super Contributor
Posts: 5,275
Country: USA

Re: Web info - Linkedin

Is the issue only present with a specific contact record, or does it occur with all contacts?

If it occurs with all contacts, open the Demo database > does it work in the demo? If yes, edit the links in the demo > copy the link, then open your main database and replace the link.
Greg Martin
Sage
Copper Contributor
Posts: 38
Country: United States

Re: Web info - Linkedin

Thanks for reply, I did do that, and it happens in Demo Database also.  All the other links in Web Info work fine.

Platinum Super Contributor
Posts: 5,275
Country: USA

Re: Web info - Linkedin

I've tested successfully in my database; here is the link being used:

http://www.linkedin.com/search?search=&keywords={Reference Number}&sortCriteria=3&rd=out

 

Is this the same link as you have?  If not, replace it with this one. 

 

 

Greg Martin
Sage