Community
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply

Web Info Tab - Linked in won't populate contact info

Accepted Solution Solved
Copper Super Contributor
Posts: 85
Country: USA
Accepted Solution

Web Info Tab - Linked in won't populate contact info

I have set up the Linked in URL in the user links, and have gone to Advanced settings and appended the URL with contact name.  The Advanced Edit box now shows the LInked In URL and (contact) in parens. 

 

Problem:  When I view the contact detail screen and select Linked in in the web info tab, the Linked in "Find People" box is blank. I can type it in but it's not automatically populating.  In checking the other web links, the contact name appears properly.  It is only occuring on the Linked in Tab.  It was working fine until recently.

 

Many thanks,

 

Susan


Accepted Solutions
Solution
Accepted by topic author spsearch
‎09-25-2015 03:20 AM
Copper Super Contributor
Posts: 219
Country: USA

Re: Web Info Tab - Linked in won't populate contact info

2011 seems to have a broken LinkedIn script.  I was getting obama and mccain, as was one of my clients, but I fixed it this week with this script:

 

http://www.linkedin.com/search/fpsearch?type=people&keywords={Contact}&pplSearchOrigin=GLHD&pageKey=...

Cindy Gavelek, M.Ed., ACC
Confluence
cgavelek@confluencecorp.com

View solution in original post


All Replies
Solution
Accepted by topic author spsearch
‎09-25-2015 03:20 AM
Copper Super Contributor
Posts: 219
Country: USA

Re: Web Info Tab - Linked in won't populate contact info

2011 seems to have a broken LinkedIn script.  I was getting obama and mccain, as was one of my clients, but I fixed it this week with this script:

 

http://www.linkedin.com/search/fpsearch?type=people&keywords={Contact}&pplSearchOrigin=GLHD&pageKey=...

Cindy Gavelek, M.Ed., ACC
Confluence
cgavelek@confluencecorp.com
Copper Super Contributor
Posts: 85
Country: USA

Re: Web Info Tab - Linked in won't populate contact info

That worked! Thank you SO much for sharing. I use the link all the time and you can imagine how frustrating it was to have to cut/paste the name each time.
Bronze Contributor
Posts: 1,393
Country: USA

Re: Web Info Tab - Linked in won't populate contact info

Hey ACTGURU, I guess you really are.

 

I struggled with that a long time ago and gave up.  Thanks so much for posting the script.

John Purdy
ACT! Premium 2016 (V. 18)
Main: HP 9470M 8GB, Win 10 Pro, & Exchange 2013 & Office 365, 32bit
Remote: Dell XPS Ultrabook with 4GB & Win 10 Pro, Office 365 32bit & Exchange 2013
Copper Contributor
Posts: 27
Country: United States

Re: Web Info Tab - Linked in won't populate contact info

This was incredibly helpful. Thanks for posting. do you know if there is any way to remove the title (ie Mr., Ms., etc.) before it plugs into the linked in search?
Copper Contributor
Posts: 28
Country: USA

Re: Web Info Tab - Linked in won't populate contact info

Here is the script in 2011. It will not work.

http://www.linkedin.com/search?search=&keywords={Contact}&sortCriteria=3&rd=out

 

Here is the script in 2010. It works in both. It did for me anyway.

http://www.linkedin.com/search?search=&keywords={Contact.Contact}&sortCriteria=3&rd=out 

 

See the differences in bold? Go figure.

 

 

 

Copper Contributor
Posts: 27
Country: United States

Re: Web Info Tab - Linked in won't populate contact info

Thanks for trying.. I couldnt get the script that worked for you to work for me. Any other ideas you might have for getting rid of the title?

Bronze Super Contributor
Posts: 1,679
Country: Australia

Re: Web Info Tab - Linked in won't populate contact info

Hi,

 When you're editing the web info link you might be able to insert {Firstname}+{Surname} rather than {Contact}.

That would leave out the prefix (Mr/Mrs etc).

 

Ben.

Copper Contributor
Posts: 27
Country: United States

Re: Web Info Tab - Linked in won't populate contact info

Thanks. I changed the script to...

 

http://www.linkedin.com/search/fpsearch?type=people&keywords={Firstname}+{Surname}&pplSearchOrigin=GLHD&pageKey

 

It did not work for me and broke the linked in connection. Did I insert it correctly?

Bronze Super Contributor
Posts: 1,679
Country: Australia

Re: Web Info Tab - Linked in won't populate contact info

ah.

Sorry Smiley Happy missed a space and a wrong field name

 

http://www.linkedin.com/search?hl=en&search=&keywords={First Name}+{Last Name}&sortCriteria=3&rd=out

 I what I've just used and tested.

The string I've pasted works fine for me here.

Sage ACT! Premium 13.1.111.0 HF3