Community
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply

Strange Field and Layout behaviour

Copper Super Contributor
Posts: 122
Country: United Kingdom

Strange Field and Layout behaviour

Weird behaviour in Act 2009.
Same version running on server and local machine Act 2009 with hot fix 1
I finally got round to updating the field ID/Status on the server to allow multi select

I synched (2 or 3 times!) and observe the following!

Same layout being used on both server and client.
Drop down box in the field on the layout on the server correctly shows the boxes to the left of each entry in the drop down
On the client machine the drop down boxes are not there!
I tried removing the ID/Status and readding it but no joy
I created a separate NEW multi select field and added this to the layout and this works correctly with check boxes on both the server and the client machine

So it seems the issue is in converting/upgrading the ID Status field to allow multi select. The server behaves as you'd expect but all client machines only show a standard list of entries with no multi select

The initial synch DID warn it was going to do database changes, and using actdiag running a detail report on the fields on both server and client machine show exactly the same details for this field.

Is this a bug?

Any help/ideas?

Thanks

Andy
Andy Kent
Angel Solutions (UK and NZ)
www.angelsolutions.co.uk
Copper Super Contributor
Posts: 122
Country: United Kingdom

Re: Strange Field and Layout behaviour

Anyone else experiencing this?
Andy Kent
Angel Solutions (UK and NZ)
www.angelsolutions.co.uk