Community
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply

Startup Problem after new installation

Accepted Solution Solved
New Member
Posts: 3
Country: United States
Accepted Solution

Startup Problem after new installation

I have a new 64bit Vista PC and purchased ACT! For Financial Professionals 11.  After installation and after the first program close, the program will not reload.  It gets past the login and stops.  Windows message states "the program has stopped."   I have searched the forums for answers to no avail.  I have removed and re-installed multiple times.  One note suggested right clicking the setup icon and choosing launch as administrator. This fails as well.  Any advice?

 

Thanks.

 

Jeff


Accepted Solutions
Solution
Accepted by topic author jdhardin
‎09-25-2015 03:20 AM
Moderator
Posts: 4,395
Country: USA

Re: Startup Problem after new installation

Hello Jeff,

 

Try disabling UAC and restarting the computer.

 

How to Disable User Account Control (UAC) in Windows Vista®

View solution in original post


All Replies
Solution
Accepted by topic author jdhardin
‎09-25-2015 03:20 AM
Moderator
Posts: 4,395
Country: USA

Re: Startup Problem after new installation

Hello Jeff,

 

Try disabling UAC and restarting the computer.

 

How to Disable User Account Control (UAC) in Windows Vista®

New Member
Posts: 3
Country: United States

Re: Startup Problem after new installation

David,

 

Thanks so much!  That worked! 

 

Do I need to leave the UAC disabled permanently?

 

Jeff

Moderator
Posts: 4,395
Country: USA

Re: Startup Problem after new installation

Yes, its not going to cause any issues with it off.
New Member
Posts: 3
Country: United States

Re: Startup Problem after new installation

Okay...thanks for your help!

 

Jeff

New Member
Posts: 1
Country: USA

Re: Startup Problem after new installation

 

 How can I set ACT 2010 to start whenever Windows start?