Community
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply

Help - What version of act2011 pro am I supposed to be using?

Accepted Solution Solved
Nickel Elite Contributor
Posts: 934
Country: USA
Accepted Solution

Help - What version of act2011 pro am I supposed to be using?

What latest version / service pack am I supposed to be using for my Sage ACT! Pro 2011

My current version is:  Version 13.0.401.0, Hot Fix 2.  ?

 

Recent update attempts failed;

Hot fix 5 did not install and spk1 update gave me error msg stating I did not have enough disc space(300mb). I do have it.

 

thanks - FSB

Bill Williams - Owner/Consultant/Trainer at Fill Staff "ACT! FOR RECRUITERS"
Manage Your ACT! Backups http://fillstaff.com/backupfolderspro.html - FREE
BIG ACT! LAYOUTS for Larger Monitors www.bigactlayouts.com
Protect your Files & Folders with Folder Lock Pro by New Software http://download.cnet.com/Folder-Lock/3000-2092_4-10063343.html

Accepted Solutions
Solution
Accepted by topic author FILLSTAFF
‎09-25-2015 03:20 AM
Nickel Elite Contributor
Posts: 934
Country: USA

Re: Help - What version of act2011 pro am I supposed to be using?

Yes this is a win-7 pro pc - From the compatabillity mode tab, I had to select run as administrator and had to select run compatabillity mode for xp servc pak3.. The act db opened & updated, I changed the settings back from xp srvc pak3 mode and it seems to be updated to hotfix5 successfully now. Seems like this is one of those times when ACT! software should have been smart enough to resolve this issue on its own.  One of the ACT! 2011 problems has now been resolved so I can rite mouse click on a memo field and see the field name.  Thank you for the help.  Had me shut down for a few days on this this pc. Regards - FSB   -RESOLVED

Bill Williams - Owner/Consultant/Trainer at Fill Staff "ACT! FOR RECRUITERS"
Manage Your ACT! Backups http://fillstaff.com/backupfolderspro.html - FREE
BIG ACT! LAYOUTS for Larger Monitors www.bigactlayouts.com
Protect your Files & Folders with Folder Lock Pro by New Software http://download.cnet.com/Folder-Lock/3000-2092_4-10063343.html

View solution in original post


All Replies
Platinum Super Contributor
Posts: 5,275
Country: USA

Re: Help - What version of act2011 pro am I supposed to be using?

To get to the latest updated state, you will need to apply SP1 - then update with Hotfix 5. 

 

For the error about insufficient space, it may be the Windows quirk of having available space being a multiple of 4.  Here is an article addressing this: KB Article 14362

Greg Martin
Sage
Nickel Elite Contributor
Posts: 934
Country: USA

Re: Help - What version of act2011 pro am I supposed to be using?

Nope.. that did NOT fix it. Here's what happened. I thought the download may be bad as you suggested so I downloaded spk1 with hotfix1 included. At first it appeared to have worked, but now when I try to open ACT, I get a error message: ACT! has stopped working.  Now What? thanx - fsb

Bill Williams - Owner/Consultant/Trainer at Fill Staff "ACT! FOR RECRUITERS"
Manage Your ACT! Backups http://fillstaff.com/backupfolderspro.html - FREE
BIG ACT! LAYOUTS for Larger Monitors www.bigactlayouts.com
Protect your Files & Folders with Folder Lock Pro by New Software http://download.cnet.com/Folder-Lock/3000-2092_4-10063343.html
Platinum Super Contributor
Posts: 5,275
Country: USA

Re: Help - What version of act2011 pro am I supposed to be using?

Try changing the Compatibility Mode for ACT!.  Instructions are within this article: KB Article 20539

 

If this is a Windows 7 os, change the compatibility mode and open ACT! > if successful, close ACT! and change the compatibility mode back and attempt to open. 

Greg Martin
Sage
Solution
Accepted by topic author FILLSTAFF
‎09-25-2015 03:20 AM
Nickel Elite Contributor
Posts: 934
Country: USA

Re: Help - What version of act2011 pro am I supposed to be using?

Yes this is a win-7 pro pc - From the compatabillity mode tab, I had to select run as administrator and had to select run compatabillity mode for xp servc pak3.. The act db opened & updated, I changed the settings back from xp srvc pak3 mode and it seems to be updated to hotfix5 successfully now. Seems like this is one of those times when ACT! software should have been smart enough to resolve this issue on its own.  One of the ACT! 2011 problems has now been resolved so I can rite mouse click on a memo field and see the field name.  Thank you for the help.  Had me shut down for a few days on this this pc. Regards - FSB   -RESOLVED

Bill Williams - Owner/Consultant/Trainer at Fill Staff "ACT! FOR RECRUITERS"
Manage Your ACT! Backups http://fillstaff.com/backupfolderspro.html - FREE
BIG ACT! LAYOUTS for Larger Monitors www.bigactlayouts.com
Protect your Files & Folders with Folder Lock Pro by New Software http://download.cnet.com/Folder-Lock/3000-2092_4-10063343.html