Community
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply

Dial It not working after installing ACT SP1 and Hotfix 1

Accepted Solution Solved
Copper Super Contributor
Posts: 82
Country:
Accepted Solution

Dial It not working after installing ACT SP1 and Hotfix 1

Anyone else finding the same? I've reinstalled DialIt but no change.

Accepted Solutions
Solution
Accepted by topic author gtdc
‎09-25-2015 03:20 AM
Copper Super Contributor
Posts: 82
Country:

Re: Dial It not working after installing ACT SP1 and Hotfix 1

Found it. The ACT upgrade wipes all the ItDial settings. Once you reconfigure it it's all fine.

View solution in original post


All Replies
Platinum Elite Contributor
Posts: 14,384
Country: Australia

Re: Dial It not working after installing ACT SP1 and Hotfix 1

Copper Super Contributor
Posts: 82
Country:

Re: Dial It not working after installing ACT SP1 and Hotfix 1

itDial is version 3.7.7

 

It all "looks" like it's there. You can click the big green phone button and ask it to dial but nothing happens. The call popping on incoming stuff isn't working either.

 

What are you doing awake in the middle of the night Mike?

 

;-)

Solution
Accepted by topic author gtdc
‎09-25-2015 03:20 AM
Copper Super Contributor
Posts: 82
Country:

Re: Dial It not working after installing ACT SP1 and Hotfix 1

Found it. The ACT upgrade wipes all the ItDial settings. Once you reconfigure it it's all fine.
Platinum Elite Contributor
Posts: 14,384
Country: Australia

Re: Dial It not working after installing ACT SP1 and Hotfix 1