Community
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply

Activity report pulls incorrect info

New Member
Posts: 7
Country: USA

Activity report pulls incorrect info

Has anybody come across when running an activity report for one contact and a given data range entered in the general/activity tabs have the report pull all the activities for the contact?  This seems to be an issue with the default applicaton pool because once we recycle the IIS app pool it pulls the correct data (for a while).  There is no problem when running the activity report from directly on the database server but we can't have all our users doing this.  Any suggestions where to look or settings to maybe look at?
 
Thanks
Mike
Nickel Super Contributor
Posts: 441
Country: UK

Re: Activity report pulls incorrect info

I take it this is ACT! for Web then.  What version?  Do you have multiple virtual directories for ACT! using the same application pool or mulitple virtual directories using the same APFW folder, this will cause problems.
 
Tom
Nickel Super Contributor
Posts: 441
Country: UK

Re: Activity report pulls incorrect info

Also just realised this is posted in the wrong group if it is ACT! for Web, this is for standard product issues.
 
Tom
New Member
Posts: 7
Country: USA

Re: Activity report pulls incorrect info

We are using ACT 2007 version 9.0.  I actually had this posted in the developers forum but one of the moderators moved it here.
Also we are not using any virtural directories.
Nickel Super Contributor
Posts: 441
Country: UK

Re: Activity report pulls incorrect info

**This seems to be an issue with the default applicaton pool because once we recycle the IIS app pool ** - this shounds like you are using Act For Web, in which case you will have at least one virtual directory.  Try creating a new application pool.  Does this happen with the demo db also?
 
Tom