Community
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply

Act! Update

Copper Contributor
Posts: 32
Country: USA

Act! Update

I am running Sage ACT! Pro 2013 on a Windows 7 PC.  When I open ACT! the program notifies me that there is a new update available.  However when I click in the notification area, an error message tells me that I "do not have permission to download the updates.  I must be a Windows Administrator."  I am the only one that owns and operates this PC.  Grateful if someone can tell me how I might perform the update here.  Thank you.

Nickel Elite Contributor
Posts: 934
Country: USA

Re: Act! Update

Disable UAC from Control Panel

Rite click your ACT! icon, select Run as Administrator ?

 

You failed to indicate full version/build  of your product  - find it in Help / About

Get most recent downloads/updates - http://na.sage.com/Sage-ACT/support/Download-Center 

cheers - FSB

Bill Williams - Owner/Consultant/Trainer at Fill Staff "ACT! FOR RECRUITERS"
Manage Your ACT! Backups http://fillstaff.com/backupfolderspro.html - FREE
BIG ACT! LAYOUTS for Larger Monitors www.bigactlayouts.com
Protect your Files & Folders with Folder Lock Pro by New Software http://download.cnet.com/Folder-Lock/3000-2092_4-10063343.html
Copper Contributor
Posts: 32
Country: USA

Re: Act! Update

Full version info is as follows: Sage ACT! Pro 2013 Version 15.0.301.0

 

Is the fix the same?

Nickel Elite Contributor
Posts: 934
Country: USA

Re: Act! Update

[ Edited ]

 

You prob need to visit the download center and get service pak1

My 2013 version is Sage ACT! Premium 2013 Version 15.1.108.0

 

Cheers -FSB

Bill Williams - Owner/Consultant/Trainer at Fill Staff "ACT! FOR RECRUITERS"
Manage Your ACT! Backups http://fillstaff.com/backupfolderspro.html - FREE
BIG ACT! LAYOUTS for Larger Monitors www.bigactlayouts.com
Protect your Files & Folders with Folder Lock Pro by New Software http://download.cnet.com/Folder-Lock/3000-2092_4-10063343.html
Copper Contributor
Posts: 32
Country: USA

Re: Act! Update

[ Edited ]

I've got the same version as you, now that I was able to do the update.  Your solution to 'right-click' the program icon and select 'Run as Administrator' did the trick.  Thanks for the help.

 

Do I still really need to turn off UAC in the Control Panel?  I've heard that it's not usually advisable to do that.  And now that I'm updated to the latest version of ACT!, I have no more issues.

Nickel Elite Contributor
Posts: 934
Country: USA

Re: Act! Update

YES turn off uac

Bill Williams - Owner/Consultant/Trainer at Fill Staff "ACT! FOR RECRUITERS"
Manage Your ACT! Backups http://fillstaff.com/backupfolderspro.html - FREE
BIG ACT! LAYOUTS for Larger Monitors www.bigactlayouts.com
Protect your Files & Folders with Folder Lock Pro by New Software http://download.cnet.com/Folder-Lock/3000-2092_4-10063343.html