Community
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply

Act 2011 Pro - Remote Data Base Creation - Problems

awf
New Member
Posts: 10
Country: USA

Act 2011 Pro - Remote Data Base Creation - Problems

I'm havening trouble creating a Act 2011 Pro - Remote Data Base Any suggestions would be greatly appreciated.

Thank you, Alan

 

Act 2011 Pro.JPG

Bronze Super Contributor
Posts: 1,170
Country: USA

Re: Act 2011 Pro - Remote Data Base Creation - Problems

What is the message in the status field?

awf
New Member
Posts: 10
Country: USA

Re: Act 2011 Pro - Remote Data Base Creation - Problems

Act 2011 Pro 2.JPG

 

Thank you for your reply!

The status shows the directory that the remote file should be located in, but it's not present.

 

Nickel Super Contributor
Posts: 2,486
Country: USA

Re: Act 2011 Pro - Remote Data Base Creation - Problems

Try right-clicking on the ACT! icon on your desktop and select "run as administrator" (if this is a Windows machine).  Sometimes it is a permission error.  I have had some luck creating a file straight on the the C:\ drive and see if that works better.  Brenda

Brenda Dixon
ACT! Certified Consultant
Dixon Consulting Solutions
404-405-4116
brenda@dixonconsultingsolutions.com
www.dixonconsultingsolutions.com
www.GoToAssist.com/sb/dixon (FOR SUPPORT)
awf
New Member
Posts: 10
Country: USA

Re: Act 2011 Pro - Remote Data Base Creation - Problems

Thank you for your help Brenda!

I tried both proceedures with no luck.

Any other thoughts?

 

Alan

Bronze Super Contributor
Posts: 1,170
Country: USA

Re: Act 2011 Pro - Remote Data Base Creation - Problems

If you click the link at the bottom of the dialog that says Click Here to Open...  What happens?

awf
New Member
Posts: 10
Country: USA

Re: Act 2011 Pro - Remote Data Base Creation - Problems

When I click on the link, I am taken to the folder that should have the files; the folder is empty.

 

Thank you for your help!

Alan