Community
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply

ACT v18 Pro - error on email send

Copper Contributor
Posts: 66
Country: USA

ACT v18 Pro - error on email send

Running Act! Pro Version 18.0.501.0, Hot Fix 4

Windows 10 Pro

Outlook 2013 (Office 365)

 

I'm getting an error when clicking on the email field to send an email (either the direct link in contact info or via the drop down or email button from the menu) . The error is as follows:

ACT! Dialog box....

Error loading library/DLL. (Exception from HRESULT: 0x80029C4A (TYPE_E_CANTLOADLIBRARY)

 

I'm assuming there's some sort of registry key that is messed up, but am not sure (My remote data base works fine on a similar set-up). Any ideas?


Thank you.

Administrator
Posts: 4,024
Country: United_Kingdom

Re: ACT v18 Pro - error on email send

Hi DandW2,

We have a couple of Knowledgebase articles that reference this particular error:
http://kb.act.com/app/answers/detail/a_id/27456
http://kb.act.com/app/answers/detail/a_id/33143

Could you try working through the suggested solutions?

Let us know how you get on.
Copper Contributor
Posts: 66
Country: USA

Re: ACT v18 Pro - error on email send

OK, tried the registry editor - deleted the key, restarted outlook and act... new error (Library not registered) see image:error.JPG

 

Copper Contributor
Posts: 66
Country: USA

Re: ACT v18 Pro - error on email send

OK, I fixed it by running office repair via control panel... all good

Copper Contributor
Posts: 66
Country: USA

Re: ACT v18 Pro - error on email send


dandw2@hotmail.com wrote:

OK, I fixed it by running office repair via control panel... all good


Ok, so it's not good.... I can run an office repair (click-to-run office 2013) and it (email) works for a time, then reverts back to the "can't load library" error. Does anyone know of a more permanent solution?