Community
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply

ACT 2010 and Windows 7

Copper Contributor
Posts: 61
Country: USA

ACT 2010 and Windows 7

I wanted to ascertain that ACT 2010 Standard will run on Windows 7. Will it run on either 32 as well as 64 bit?

Greater Chicago area ACC
Platinum Elite Contributor
Posts: 14,384
Country: Australia
Platinum Elite Contributor
Posts: 14,384
Country: Australia

Re: ACT 2010 and Windows 7

Copper Contributor
Posts: 61
Country: USA

Re: ACT 2010 and Windows 7

Thanks, Mike. I was looking for that spec page but couldn't find it.

Greater Chicago area ACC
Platinum Elite Contributor
Posts: 14,384
Country: Australia

Re: ACT 2010 and Windows 7

If you like, you might try this free browser toolbar... it has lots of useful links (including sys requirements) built in:
http://glcomputingactfanatics.ourtoolbar.com/
Copper Contributor
Posts: 61
Country: USA

Re: ACT 2010 and Windows 7

I installed it. Very cool!

Greater Chicago area ACC
Copper Super Contributor
Posts: 125
Country: USA

Re: ACT 2010 and Windows 7

I work on 64 bits. But beware, they don't make it compatible for office 2010. http://kb.sagesoftwareonline.com/cgi-bin/sagesoftwareonline.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=2671...

Act 2010 v. 12.0.1.181 hotfix 1. -Windows 7
Platinum Elite Contributor
Posts: 14,384
Country: Australia

Re: ACT 2010 and Windows 7

Thanks...

 

They'll be more stuff comming (it self updates) when I get the time :-)