Community
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply

ACT! 2009 - Edit Location dialog box

Accepted Solution Solved
New Member
Posts: 1
Country: USA
Accepted Solution

ACT! 2009 - Edit Location dialog box

Hi.

 

I'm using ACT! 2009 v.11 on Windows 10 and I want to know how to correctly fill out the 'Edit Location' dialog box so that those 2 windows stop coming up every time I open the program. Thanks!

 

~T.~


Accepted Solutions
Solution
Accepted by topic author SNARK
‎04-19-2018 03:27 AM
Administrator
Posts: 1,372
Country: United_Kingdom

Re: ACT! 2009 - Edit Location dialog box

As Carl has mentioned above, usually filling this out will cause the message to disappear - though it may reoccur after a Windows Update.

Unfortunately, Act! 2009 was never designed to work with Windows 10 so issues like this one can happen. The best guarantee to fix this would be to upgrade to a newer version of Act! (Windows 10 is supported from v17 onwards).

However, there are other steps you could try if this nuisance pop-up continues, check this KB for more info:
http://kb.act.com/app/answers/detail/a_id/33802

View solution in original post


All Replies
Employee
Posts: 271
Country: USA

Re: ACT! 2009 - Edit Location dialog box

Try adding adding a new location / area code and delete the old one

Solution
Accepted by topic author SNARK
‎04-19-2018 03:27 AM
Administrator
Posts: 1,372
Country: United_Kingdom

Re: ACT! 2009 - Edit Location dialog box

As Carl has mentioned above, usually filling this out will cause the message to disappear - though it may reoccur after a Windows Update.

Unfortunately, Act! 2009 was never designed to work with Windows 10 so issues like this one can happen. The best guarantee to fix this would be to upgrade to a newer version of Act! (Windows 10 is supported from v17 onwards).

However, there are other steps you could try if this nuisance pop-up continues, check this KB for more info:
http://kb.act.com/app/answers/detail/a_id/33802
Tuned Listener
Posts: 59
Country: USA

Re: ACT! 2009 - Edit Location dialog box

I just updated to version 20.1.120.0 and still get this prompt and the old reg fix that someone had posted doesn't fix it.

Employee
Posts: 271
Country: USA

Re: ACT! 2009 - Edit Location dialog box

  1. Close Act!
  2. Right click the orange Act! icon.
  3. Select Run as Administrator.
  4. Add a new location and remove the old one.
  5. Close Act!
  6. Try launching Act! with double click 
Nickel Elite Contributor
Posts: 552
Country: USA

Re: ACT! 2009 - Edit Location dialog box

Edit the name of the current location also works

 

...

PRAXI SOLUTIONS INC (CRM and FSM Solutions)
contactus@praxisol.com
customercare@praxisol.com
https://www.praxisol.com/solutions