Community
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply

Act 6 Printing an ACT Document and attaching it to History

New Member
Posts: 4
Country: USA

Act 6 Printing an ACT Document and attaching it to History

I have a client running Act! 6.03.979 and a new problem has cropped up.

 

ACT! 6 installed on Server (2003).

20 users connect (Citrix, all locally) and run ACT!.

When they print a ACT! document they click the Attach to history box and save it.

This saves the doc as an attachment in the contact.

One user just started not getting that far.

When she prints, she doesn't get the Attach to history or save popup anymore.

Nothing on the network has changed and all others work fine.

I have been supporting this software for 8 years and this is the first problem I can't fix.

Have checked out ACT! Knowledgebase but the only ones mentioned don't pertain to this situation.

Have also run ACTdiag on this user and reset her registry but nogo.

 

Any thoughts & help Appreciated.

Michael

 

"Technology is not a panacea" 

 

Nickel Elite Contributor
Posts: 595
Country: USA

Re: Act 6 Printing an ACT Document and attaching it to History

Most likely the template being used is missing the hidden text.
Roy Laudenslager
ACT! Certified Consultant
Techbenders
royel@techbenders.com
New Member
Posts: 4
Country: USA

Re: Act 6 Printing an ACT Document and attaching it to History

But it only happens to her on her login.

 

She can open ACT! on my profile and open the same template and it works.

 

Michael

New Member
Posts: 4
Country: USA

Re: Act 6 Printing an ACT Document and attaching it to History

It would appear we found the problem/solution.

The user was picking a different printer than her default.

When she picked her default it worked fine.

When she changed her default to the other printer, it worked fine.

ACT! 6 likes to only print to its default printer!

New Member
Posts: 4
Country: USA

Re: Act 6 Printing an ACT Document and attaching it to History

Turns out that wasn't the fix.

Another user now has the same problem.

On her login ACT doesn't attach,

Her ACT! login, from another profile, it works.

 

I now have two users where the files don't attach.

I can do a ctrl I and attach that way but thats a pain for these people.

HELP!