Community
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply

Problems after 2012 SP1 installation

Accepted Solution Solved
New Member
Posts: 4
Country: Canada
Accepted Solution

Problems after 2012 SP1 installation

We had problems syncing remote dbs (internet or network) when I saw there was an SP1 for 2012 Premium.

After upgrading the server with SP1 and the network and internet upgrades, I have several problems on the remote machines.

The LAN machines have no trouble. The server db updated no problem.

 

On the remote machines, after install, I get two errors on every machine.

The first, when logging on as the user says they don't have the permission to run the upgrade.

If I try to log on with an admin account, the error is that Act doesn't recognise the user.

Stuck.

I know I can recreate the rdbs on the server, but then all changes on the remotes will be lost.

I would have synced the remotes before the SP1 update, but they wouldn't sync via internet or network. (Time outs)

So, catch 22.

 


Accepted Solutions
Solution
Accepted by topic author chams
‎09-25-2015 03:20 AM
New Member
Posts: 4
Country: Canada

Re: Problems after 2012 SP1 installation

I solved the admin login quandry.

I had forgotten that I had changed the admin password and any remote that had not synced in a while only new the old admin password.

So, user error.

Thanks for the replies.

View solution in original post


All Replies
Platinum Super Contributor
Posts: 5,275
Country: USA

Re: Problems after 2012 SP1 installation

Hello Chams,

Welcome to the Sage ACT! Online Community!

 

To update the remotes, be sure that you have the correct admin user name/password.  All remotes allow admin users to sign into them, and should provide a message to the effect of: User not designated for this remote...  it will then continue and open the database.

 

 

Greg Martin
Sage
New Member
Posts: 4
Country: Canada

Re: Problems after 2012 SP1 installation

As I stated above, the admin login does not work.

I have been forced to recreate the rdbs and lose the clients work.

Platinum Super Contributor
Posts: 5,275
Country: USA

Re: Problems after 2012 SP1 installation

You can use the Export function within the original remote to export the updated data to the new remote.  Perform a Lookup > Contact Activity after 'x' date > then use File > Export > ACT! database > 'Current Lookup' option. 

 

 

Greg Martin
Sage
New Member
Posts: 4
Country: Canada

Re: Problems after 2012 SP1 installation

Ok, thanks.

I'll try that on the remaining remotes.

Solution
Accepted by topic author chams
‎09-25-2015 03:20 AM
New Member
Posts: 4
Country: Canada

Re: Problems after 2012 SP1 installation

I solved the admin login quandry.

I had forgotten that I had changed the admin password and any remote that had not synced in a while only new the old admin password.

So, user error.

Thanks for the replies.