Community
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply

Opportunity Status in Premium Web version 17.2

Accepted Solution Solved
Copper Contributor
Posts: 7
Country: Canada
Accepted Solution

Opportunity Status in Premium Web version 17.2

Hi,

 

I am having an issue with Act! Premium for Web v17.2.209.0 using a shared database.

 

After I login and click on Contacts on the left-hand side, if I choose New Opportunity and then enter the details, I see the box where I would normally set the Status but it is empty. I am unable to make a selection for Open, Closed-Won, Closed-Lost, etc

 

I have tried IE11 and Safari but both exhibit the same behavior.

 

If I use the Act Premium desktop version (17.2), it works fine.

 

This was not an issue until I upgraded to SP2 from SP1.

 

Thanks,

Ricky

 


Accepted Solutions
Solution
Accepted by topic author rlstiles
‎09-25-2015 03:20 AM
Nickel Super Contributor
Posts: 341
Country: USA

Re: Opportunity Status in Premium Web version 17.2

Another idea would be try with another Layout

 

04.jpg

Juan Carlos Otero
juancarlostero@icloud.com

View solution in original post


All Replies
Copper Contributor
Posts: 5
Country: United States

Re: Opportunity Status in Premium Web version 17.2

[ Edited ]

I just recieved a call from a customer experiencing the same thing, updated from 16.1 to 17.2 and the Opportunity Status field has seemed to disappeared from the layout.  Wheither it is in IE, Chrome or Firefox, it is just not an option to view.

I was able to delete > re-add the Status field.  Grouped opportunity fields with a rectangle around it had to be deleted.  I understand it is an overlaying issue, but would like to know a work if there is one.   

Thoughts Anyone? 

Copper Contributor
Posts: 7
Country: Canada

Re: Opportunity Status in Premium Web version 17.2

Hey BBoyle,

 

I believe this is a problem caused by the SP2 patch. I created a new Virtual Machine and tested a new install with new database and as soon as I installed the SP2 patch, the Opportunities field was broken / uneditable.

 

As far as I know, there is no workaround. We will have to wait for the new patch to be released from Swiftpage.

 

 

Administrator
Posts: 4,024
Country: United_Kingdom

Re: Opportunity Status in Premium Web version 17.2

Hi rlstiles,

I'm investigating this issue to see if it's a known defect, and will update once I learn more.
Nickel Super Contributor
Posts: 341
Country: USA

Re: Opportunity Status in Premium Web version 17.2

[ Edited ]

Did you try with Mozilla Firefox..?

 

Best regards,

JUAN CARLOS OTERO

Praxi Solutions Inc - Sunrise - Florida - USA

 

 

03.jpg

Juan Carlos Otero
juancarlostero@icloud.com
Copper Contributor
Posts: 7
Country: Canada

Re: Opportunity Status in Premium Web version 17.2

Hi Gary W,

 

Are you sure you are using Act v17 (Web) with SP2 applied? I have tried ALL browsers including iPad and iPhones mobiles and still not working.

 

I installed Firefox and tried it as well and nada. See screen capture... I am definitely open to suggestions though!!

 

Screen Shot 2015-09-16 at 4.22.00 PM.png

 

Ricky

Nickel Super Contributor
Posts: 341
Country: USA

Re: Opportunity Status in Premium Web version 17.2

Question,  if you open the database from another computer ... is the same?

 

Best regards,

JUAN CARLOS OTERO

Praxi Solutions Inc - Sunrise - Florida - USA

Juan Carlos Otero
juancarlostero@icloud.com
Solution
Accepted by topic author rlstiles
‎09-25-2015 03:20 AM
Nickel Super Contributor
Posts: 341
Country: USA

Re: Opportunity Status in Premium Web version 17.2

Another idea would be try with another Layout

 

04.jpg

Juan Carlos Otero
juancarlostero@icloud.com
Administrator
Posts: 4,024
Country: United_Kingdom

Re: Opportunity Status in Premium Web version 17.2

[ Edited ]

Hi rlstiles,

It appears that this is a known issue with layouts on Act! v17.2 Web, where certain elements on layouts become hidden and cannot be seen. This is because boxes placed around these elements become in front of the other element. Sometimes editing the layout and sending these boxes to the back or making them transparent will fix the issue.

The issue is recorded as a defect and will be reveiwed by our developers to be fixed in a future release. For the time being, I would suggest experimenting with the layout designer, or if you need further assistance, call us on 866 873 2006.

Copper Contributor
Posts: 7
Country: Canada

Re: Opportunity Status in Premium Web version 17.2

Yup...it's the same issue no matter what computer or device I use.