Community
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply

Not responding at launch

Accepted Solution Solved
MPE
New Member
Posts: 4
Country: USA
Accepted Solution

Not responding at launch

Hi -

 

We're using ACT Premium 2013 with the database on local machine running on Windows Server 2008 standard x64. It's been running without any issues until today. Nothing changed on the machine recently but as soon as we click on the icon to launch ACT, it goes to Not Responding, it doesn't show any error message, the screen becomes white as if it's frozen. We've left it there for a couple of hours but nothing changes. It shows not responding under task manager as well.

 

Completely uninstalled, removed ACT folder under program files, rebooted, reinstalled Act, still no luck. 

We could still access the database from other computers (it's shared) but can not launch ACT on the local machine.

 

Please help!

Thanks in advance!

 

 


Accepted Solutions
Solution
Accepted by topic author MPE
‎09-25-2015 03:20 AM
MPE
New Member
Posts: 4
Country: USA

Re: Not responding at launch

Resolved. Protexis was corrupt. The link below fixed it:

 

http://kb.swiftpage.com/app/answers/detail/a_id/23027

 

View solution in original post


All Replies
Nickel Super Contributor
Posts: 397
Country: USA

Re: Not responding at launch

At the start bar...  Right Click... Task Manager...  Click on ACT (32Bit)...  Click END TASK...  Try again.

MPE
New Member
Posts: 4
Country: USA

Re: Not responding at launch

Tried that a few times, also rebooted, reinstalled. Still no luck.

 

Nickel Super Contributor
Posts: 397
Country: USA

Re: Not responding at launch

clickhere.jpg

MPE
New Member
Posts: 4
Country: USA

Re: Not responding at launch

That doesn't change anything. ACT window is still 'frozen', with the words 'Not Responding' on the top. 

ACT process under task manager shows Not Responding as well. All other applications work fine without any problem.

Solution
Accepted by topic author MPE
‎09-25-2015 03:20 AM
MPE
New Member
Posts: 4
Country: USA

Re: Not responding at launch

Resolved. Protexis was corrupt. The link below fixed it:

 

http://kb.swiftpage.com/app/answers/detail/a_id/23027