Community
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply

Mail Merge issues w/Word 2003

Accepted Solution Solved
Copper Contributor
Posts: 8
Country: United States
Accepted Solution

Mail Merge issues w/Word 2003

I was hoping someone else was having this same issue, but no such luck...

 

We recently upgraded to ACT 10 (Premium for Workgroups) from ACT 2006  (Premium for Workgroups) .

 

When I use mail merge to send out documents from ACT using Word 2003, I get the following error message:

 

Interface not registered (Exception from HResult: 0x80040155)

 

I click ok, and it does merges the document.  However, where ever there is a blank field is inserts [[DELETE ME]]

 

We have some users that have Word 2007 and this does not occur, so I'm fairly confident its between Word 2003 & ACT 10

 

HELP!!

 

Thanks...

 

Marie


Accepted Solutions
Solution
Accepted by topic author ambercreek
‎09-25-2015 03:20 AM
Platinum Elite Contributor
Posts: 14,384
Country: Australia

All Replies
Platinum Elite Contributor
Posts: 6,537
Country: USA

Re: Mail Merge issues w/Word 2003

Try running Detect & Repair under the Help menu in Word. You may be required to insert your Office 2003 CD for this.

Greig Hollister

Note: Effective 6/1/13, Sage no longers provides support for the Act! software. This is now provided by Swiftpage.

Solution
Accepted by topic author ambercreek
‎09-25-2015 03:20 AM
Platinum Elite Contributor
Posts: 14,384
Country: Australia

Re: Mail Merge issues w/Word 2003

Copper Contributor
Posts: 8
Country: United States

Re: Mail Merge issues w/Word 2003

Thanks...

 

Both solutions worked...