Community
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply

InvalidArgument=Value of '0' is not valid for 'SelectedIndex' Parameter name: SelectIndex

Accepted Solution Solved
Nickel Super Contributor
Posts: 345
Country: USA
Accepted Solution

InvalidArgument=Value of '0' is not valid for 'SelectedIndex' Parameter name: SelectIndex

This just happened to me on a computer with Act! V19 Premium Recently installed...

 

Windows 10 64Bit

No UAC - No Firewall - No Antivirus

SQL working perfectly

 

 

This is the error message when I go to Tools... Preferences... And I do not load the navigation bar...

 

... Additionally... If I tell you that I want to continue the Trial, it does not hold it... Every time I open it I ask again

 

Screen Shot 2017-02-08 at 1.42.44 PM.png

 

 

Juan Carlos Otero
juancarlostero@icloud.com

Accepted Solutions
Solution
Accepted by topic author juancarlosoterogarcia
‎02-15-2017 04:50 AM
Nickel Super Contributor
Posts: 345
Country: USA

Re: InvalidArgument=Value of '0' is not valid for 'SelectedIndex' Parameter name: SelectIndex

Thanks, the error was solved by completely installing the computer from Windows

Juan Carlos Otero
juancarlostero@icloud.com

View solution in original post


All Replies
Nickel Super Contributor
Posts: 345
Country: USA

Re: InvalidArgument=Value of '0' is not valid for 'SelectedIndex' Parameter name: SelectIndex

[ Edited ]

Ending the installation, I saw this error message...

 

 

Screen Shot 2017-02-08 at 2.06.13 PM.png

 

Juan Carlos Otero
juancarlostero@icloud.com
Administrator
Posts: 4,024
Country: United_Kingdom

Re: InvalidArgument=Value of '0' is not valid for 'SelectedIndex' Parameter name: SelectIndex

Hi Juan Carlos,

 

We're going to need a little more clarification on some of this information.

 

Please could you let us now when the InvalidArgument error occurs? Does it occur directly after clicking on Tools > Preferences?

What do you mean by "And I do not load the navigation bar"?

 

You mention that the software is in trial mode. Have you activated it with a serial number?

 

For the "Setup has encountered an error" message, was there any other errors after clicking OK, or did the installation complete, and you were able to open the software but experienced the aforementioned issues?

Nickel Super Contributor
Posts: 345
Country: USA

Re: InvalidArgument=Value of '0' is not valid for 'SelectedIndex' Parameter name: SelectIndex

Hello...

 

Right, nvalidArgument occur directly after clicking on Tools > Preferences.

 

When I Open Act!...   Act! not load the navigation bar (Contacts, Calendar, Companies, Groups, Opportunities ... etc...)

 

Right, later of (Finishing the installation) "Setup has encountered an error" message... asked me about installing the WEB API (I do not need it) Apparently Act! was Installed but when I open it Act! 1. Act! not load the navigation bar AND after clicking on Tools > Preferences  get the error message... InvalidArgument

Juan Carlos Otero
juancarlostero@icloud.com
Administrator
Posts: 4,024
Country: United_Kingdom

Re: InvalidArgument=Value of '0' is not valid for 'SelectedIndex' Parameter name: SelectIndex

Thanks for clearing this up Juan Carlos.

I would suggest following the steps in this Knowledgebase article to manually rebuild your preferences, and then test using Act! again. http://kb.act.com/app/answers/detail/a_id/14770

If Act! is still experiencing issues after this, then I would suggest completely uninstalling, then reinstalling Act!.
Nickel Super Contributor
Posts: 345
Country: USA

Re: InvalidArgument=Value of '0' is not valid for 'SelectedIndex' Parameter name: SelectIndex

I did what Gary told me but the problem persists

 

I need urgent help from a  Swiftpage-Act!  support specialist to remote installation of this user...

 

Thanks,

Juan Carlos Otero
juancarlostero@icloud.com
Administrator
Posts: 4,024
Country: United_Kingdom

Re: InvalidArgument=Value of '0' is not valid for 'SelectedIndex' Parameter name: SelectIndex

Hi Juan Carlos,

Our support team can be reached on 866 873 2006, although a support contract or subscription will be required.
Nickel Super Contributor
Posts: 345
Country: USA

Re: InvalidArgument=Value of '0' is not valid for 'SelectedIndex' Parameter name: SelectIndex

Thanks Gary, I also have this information...  Technical Support at (800)927 3989 from 08:30AM till 08:30PM EST, Monday to Friday.

 

Best regards,

 

Juan Carlos Otero
juancarlostero@icloud.com
Solution
Accepted by topic author juancarlosoterogarcia
‎02-15-2017 04:50 AM
Nickel Super Contributor
Posts: 345
Country: USA

Re: InvalidArgument=Value of '0' is not valid for 'SelectedIndex' Parameter name: SelectIndex

Thanks, the error was solved by completely installing the computer from Windows

Juan Carlos Otero
juancarlostero@icloud.com