Community
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply

GDI Issue when using RDS

Copper Contributor
Posts: 83
Country: Australia

GDI Issue when using RDS

Hi,

 

We have a customer who is experencing random GDI errors.  I have followed the these 2 KB's and has not made a difference. 

 

http://kb.swiftpage.com/app/answers/detail/a_id/29579/

http://kb.swiftpage.com/app/answers/detail/a_id/28319/

 

Customer is using Act! V17.1 and Server 2008.

 

I did find this kb also http://kb.swiftpage.com/app/answers/detail/a_id/26493/  The customer does minimise and maximise, but so do most people.  I have been looking at the task manager and the GDI Objects got to like 147 and i got the error message.

 

Any suggestions?

 

Thanks

Damon

 

 

Administrator
Posts: 4,024
Country: United_Kingdom

Re: GDI Issue when using RDS

Hi Damon,

Does anyone else RDS into Act from different PC’s, and do they have any issues?
Does this issue also occur on different databases?
Copper Contributor
Posts: 83
Country: Australia

Re: GDI Issue when using RDS

[ Edited ]

Hi Gary 

 

Yes I can replicate the issue from the admin profile, does happen to other users.  I tested in the demo database same issue.  Everyone works of the RDS Server.  They don't have Act! installed on workstations.

 

2015-11-24_10h21_49.png

 

Thanks 

Damon

Administrator
Posts: 4,024
Country: United_Kingdom

Re: GDI Issue when using RDS

Hi Damon,

 

We've never seen this issue continue after following the steps in KB 28319 before.

A re-install of Act! would be the only next thing to try.

Copper Contributor
Posts: 83
Country: Australia

Re: GDI Issue when using RDS

Hi Gary

 

I have already tried this KB before posting, I will speak to the customer about reinstalling.  I did forget to mention this is APFW.  If the customer agrees I will post back the outcome.

 

Thanks

Damon