Community
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply

Email attaching on a Terminal Server

Copper Contributor
Posts: 63
Country: United States

Email attaching on a Terminal Server

I am having trouble attaching Email to History on a Terminal Server.

ACT 2011 Prem SP1 HF1

Database on SBS 2003

Terminal Server 2003

 

We set the Qpath up for each user, Address Book set up (and reset), icons are always present in Outlook

Attachment Status envelope in system tray not always present.

 

Emails will attach one day than stop the next. They may start attaching again with no changes to the set up but the email that did not attach never attach, it doesnt catch up at some point.

 

If I browse to the History Queue folder the emails that dont attach are there, but the icon in the system tray to try to attempt to reattach is not always there.

 

We have done a reinstall, techsupport did a reinstall, same issue.

Chris Williams
CRM Solutions, Inc.
235 Brooksite Dr
Hauppauge NY 11788
631-265-6356
cfw@crmsi.com
Silver Contributor
Posts: 1,813
Country: USA

Re: Email attaching on a Terminal Server

Make sure that for each user logging in that Act.Outlook.SErvice.exe starts?  that could cause it..  Log in to term server as admin, go to  task manager and then log in as a user and look for all the act serveices to start upon login

Test Drive Act! and Quickbooks over Citrix http://GoTryAct.com

Jon Klubnik| ActTrainer.com
(866)710 4228

ACT! Certified Consultant / ACT! Premier Trainer / ACT! Hosting Provider