Community
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply

Email Not Attatching To Primary Contact When Sending To Secondary

New Member
Posts: 5
Country: USA

Re: Email Not Attaching To Primary Contact When Sending To Secondary

I am curious if your problem with MyFax got fixed.  I am having the same problem.  It wasworking fine until I changed my password for MyFax.  I have contacted them and they have been "working on it" for the past 2weeks.  Apparently I'm not the only one with the problem.
Platinum Elite Contributor
Posts: 14,580
Country: Australia

Re: Email Not Attaching To Primary Contact When Sending To Secondary

If you need something while you're waiting, you might try MergeMaster! from Prodocom:

http://www.prodocom.com.au/mergeMaster.php

 

If you email them, they can send you a trial... and although the site says ACT! 9, it does work 7.0 - 10.0

Copper Contributor
Posts: 172
Country: USA

Re: Email Not Attaching To Primary Contact When Sending To Secondary

I dont even have the option to attach the emails in Outlook - I have looked and followed all the steps - the TAB is missing - do you have a suggestion for that??
Platinum Elite Contributor
Posts: 14,580
Country: Australia

Re: Email Not Attaching To Primary Contact When Sending To Secondary


@newatatc wrote:
I dont even have the option to attach the emails in Outlook - I have looked and followed all the steps - the TAB is missing - do you have a suggestion for that??

 

Version of ACT!? If ACT! 2009, there would be no tab in Oulook - it's all done from ACT! Preferences

Version of Outlook?