Community
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply

Email Not Attatching To Primary Contact When Sending To Secondary

Copper Contributor
Posts: 70
Country: USA

Re: Email Not Attaching To Primary Contact When Sending To Secondary

I checked the email spelling, it is correct.  No NDR.
 
Yes logged in both as user.
 
He always uses Act.
 
the message was sent over the weenend through GoToMyPC, and he noticed the enty was missing several hours later.
 
 
Platinum Elite Contributor
Posts: 14,584
Country: Australia

Re: Email Not Attaching To Primary Contact When Sending To Secondary

Have you tried a test using GotoMyPC also?
 
Maybe doing it remotely in this way runs out of resources?
Copper Contributor
Posts: 70
Country: USA

Re: Email Not Attaching To Primary Contact When Sending To Secondary

Yup...Just did it again to be sure.  It attached to the Primary.  I opened up the secondary, clicked on the email, Outlook opens up, and fills in the To field, I start typing John Doe in the CC field, it fills in the email address of the Primary and I click send.  No Problems.  Even when I click on CC and browse for John Doe in the Act Address book, it attaches correctly.
 
But I have a copy of the email he send over the weekend and sure enough, it is not in the History of the Primary.  Smiley Sad
Platinum Elite Contributor
Posts: 14,584
Country: Australia

Re: Email Not Attaching To Primary Contact When Sending To Secondary

What happens if you manyally try to attach the failed email? Does it pick the right contact?
Copper Contributor
Posts: 70
Country: USA

Re: Email Not Attaching To Primary Contact When Sending To Secondary

No.  It does not auto select any contact.  I have to browse for them.
Platinum Elite Contributor
Posts: 14,584
Country: Australia

Re: Email Not Attaching To Primary Contact When Sending To Secondary

Copper Contributor
Posts: 70
Country: USA

Re: Email Not Attaching To Primary Contact When Sending To Secondary

Same.
 
Just in case you are wondering
 
Windows XP SP2
Office 2007
ACT! 10.0.1.199
4 Gig RAM
Intel Core Duo 2.66Ghz
 
 
Platinum Elite Contributor
Posts: 14,584
Country: Australia

Re: Email Not Attaching To Primary Contact When Sending To Secondary

I've just checked... the manual Attach only looks at the From field, so it wouldn't work
 
As it's working now, it's not easy to know what happened. I'd get the user to check after sending emails for the next week or two and see if it happens again. If so, note what else was running and maybe look at the History Queue to see if there are an error xml files
Copper Contributor
Posts: 70
Country: USA

Re: Email Not Attaching To Primary Contact When Sending To Secondary

Thanks for your help.  Things like this are so frustrating, when you have an issue you cant re-create and cant find a definate answer for it.  It always seems to happen to the Company owner.
 
Just as one final tidbit, I have another issue with ACT! but this one seems to be with MyFax locking up ACT!
Highlighted
Platinum Elite Contributor
Posts: 14,584
Country: Australia

Re: Email Not Attaching To Primary Contact When Sending To Secondary

With intermittent errors, creating a log file in excel is a good idea. Add fields like:
Date, Time, User, Machine, Error Message, What the user did, What else was running at the time, Other info, Solution
 
It makes it easier for a tech person to try and nail down a potential cause
 
I've never used MyFax, so can't help with that. Suggest you contact them