Community
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply

Date when clearing to dos

New Member
Posts: 6
Country: USA

Date when clearing to dos

Hello,

 

I would like to close multiple To Dos at a time but it doesn't use the date that it was closed but the date it was assigned.  Is there a way to make it that when multiple To Dos are closed they closed for the date and time that I close them?

 

Thanks

Bronze Elite Contributor
Posts: 1,424
Country: United_Kingdom

Re: Date when clearing to dos

Could you let us know which version of ACT you are using please.

New Member
Posts: 6
Country: USA

Re: Date when clearing to dos

ACT! v16 Premium SP3 Hotfix 1

Bronze Elite Contributor
Posts: 1,424
Country: United_Kingdom

Re: Date when clearing to dos http://www.exponenciel.com/actaddons/actaddon.aspx?ID=136

Hi

 

The free add-on listed below should do what you are looking for.

 

http://www.exponenciel.com/actaddons/actaddon.aspx?ID=136

 

Bronze Elite Contributor
Posts: 1,424
Country: United_Kingdom

Re: Date when clearing to dos http://www.exponenciel.com/actaddons/actaddon.aspx?ID=136

The link I gave above is for changing a number of activities to a new date and may not resolve your problem. I seem to remember that the problem you have was fixed in a release of ACT but not sure which version or patch. Gary may have the answer.

Administrator
Posts: 4,024
Country: United_Kingdom

Re: Date when clearing to dos http://www.exponenciel.com/actaddons/actaddon.aspx?ID=136

Hi Guys,

I've asked for this to be tested in v16.3 so we can understand if it was an older defect that's now been resolved.
New Member
Posts: 6
Country: USA

Re: Date when clearing to dos http://www.exponenciel.com/actaddons/actaddon.aspx?ID=136

Thanks Ch1p!  I installed the addin and it helps.

Administrator
Posts: 4,024
Country: United_Kingdom

Re: Date when clearing to dos http://www.exponenciel.com/actaddons/actaddon.aspx?ID=136

In testing we weren't able to replicate this issue in v16.3 HF1. I don't believe we had a defect logged for it.

To investigate this issue in more detail, I'd suggest working with one of our support technicians to troubleshoot the issue further.