Community
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply

Adding Notes to multiple contacts

Copper Contributor
Posts: 8
Country: USA

Adding Notes to multiple contacts

[ Edited ]

when I add a note to a contact the note box accepts my typed message, but does not pop up the box for spell check and subsequently add the message into the proper field.

 

I received this message: OnClientCommandExecuting Error:showModalDialog is not defined

 

I now realize that it will not 'edit' or 'delete' notes either.   It only opens the window but doesn't accept commands.

Bronze Super Contributor
Posts: 1,182
Country: United_Kingdom

Re: Adding Notes to multiple contacts

[ Edited ]

If adding notes to multiple contacts you need to enable a spell check each time but it is very easy.

 

When you have created your note look just above the note area and there are 3 small icons. The third one is marked ABC and has a tick icon.

 

Just click on this when you have written your note and it will spell check the contents. Correct and the click OK. 

 

I see you have added with an edit to the message above so my reply is not now relevant.

Copper Contributor
Posts: 8
Country: USA

Re: Adding Notes to multiple contacts

When trying to add a note I got this message.................. please help!

 

The spellchecker has not been found.
Please ensure that you have a compatible RadSpell.dll assembly in your web application's bin folder
Error message: GetRadSpell is not defined

Bronze Super Contributor
Posts: 1,182
Country: United_Kingdom

Re: Adding Notes to multiple contacts

For clarity can you give both ACT and Windows version and also let us know if you are connecting directly or using ACT for WEB over the internet.

Copper Contributor
Posts: 8
Country: USA

Re: Adding Notes to multiple contacts

Windows 7    Act Premium (Web)    Version 2012

Bronze Super Contributor
Posts: 1,182
Country: United_Kingdom

Re: Adding Notes to multiple contacts

[ Edited ]

Next questions -

 

Just to confirm that you are accessing over the internet.

 

As this is via Internet are you using IE in compatibility mode, Made a trusted Site and Allowing pop-ups.

 

What happens in ACT preferences - Spelling if you try and add a word via Modify?

 

Is anyone else having this problem.

 

 

Copper Contributor
Posts: 8
Country: USA

Re: Adding Notes to multiple contacts

My assistant also uses the ACT program via the web.................. we are accessing the same ACT and she is not having any of these problems with 'notes' or spelling!   So It is specific to my program. 

 

Recent changes: .... about a month ago my assistant discontinue Outlook  from my iPhone and computer........ could that have affected my ACT program?   .   Only other change is I added Office 365 and still have Microsoft 2003 on my computer.   (I actually remover the Microsoft, but lost all my docs in the process so I did a 'recovery' to get all that back.)

Bronze Super Contributor
Posts: 1,182
Country: United_Kingdom

Re: Adding Notes to multiple contacts

And did you try my question re -

 

What happens in ACT preferences - Spelling if you try and add a word via Modify?

Administrator
Posts: 3,154
Country: United_Kingdom

Re: Adding Notes to multiple contacts

Hi bhart,

 

I don't believe this issue is linked to Outlook or Microsoft Office usage.

 

Can you confirm that both you and your assistant are accessing the same database in Act!, and are using the same URL?

I would suggest trying to log in with your username on your assistants PC to test if the issue also occurs there.

 

For the web browser you are using to access the database, I would suggest following ch1p's advice, and make sure that Internet Explorer is set to display the database in compatibility mode, and the URL is added to trusted sites.

Copper Contributor
Posts: 8
Country: USA

Re: Adding Notes to multiple contacts

Really good suggestions for me to try.   When my assistant logs in using my user name it works just fine on her computer.  It was only then that I noticed that the symbol for trusted site in the address associated with my ACT account has a red line through the symbol.   Somehow my ACT has gotten off of its Trusted site and perhaps that is the reason that the buttons to add information do not work.   Please advise how to get it moved to a trusted site ..... I use Foxfire as a browser.