Community
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply

Act 2010 and web links

Copper Super Contributor
Posts: 122
Country: United Kingdom

Act 2010 and web links

In Act 2010 - the weblinks doesn't seem to work for Contacts Websites If we use just {Contact.Web Site} Then if the website has a prefix of http:// or even has a / in it, these seem to get translated into code It seems tempremental too in that even if we update the website - save/refresh - the website in the list of links doesn't seem to want to work Anyone else experiencing this or have any workarounds/fixes? Thanks Andy
Andy Kent
Angel Solutions (UK and NZ)
www.angelsolutions.co.uk
Platinum Super Contributor
Posts: 5,275
Country: USA

Re: Act 2010 and web links

I've not been able to reproduce these issues in Sage ACT! 2012.  I've entered the web address 'http://www.weather.com', and it successfully displayed.  Then I entered address 'http://www.weather.com/weather/right-now/Sydney+Australia+ASXX0112?' and it successfully displayed (updated the same record's web site field).

 

Just to make sure my tests are the same as yours, I performed this through the installed ACT! program (not web access).

 

 

Greg Martin
Sage
Copper Super Contributor
Posts: 122
Country: United Kingdom

Re: Act 2010 and web links

Have you been able to reproduce them though in Act 2010 which we have? Thanks Andy
Andy Kent
Angel Solutions (UK and NZ)
www.angelsolutions.co.uk
Platinum Super Contributor
Posts: 5,275
Country: USA

Re: Act 2010 and web links

Yes, I am able to reproduce these in ACT! 2010. It appears they have been addressed at some point in later releases.

I tested with 2010 version 12.1.181 Hot Fix 1. There is a Hot Fix 5 available for 2010 sp1, but I didn't see anything listed in the knowledgebase article relating to Web Info tab issues being addressed (other than the one listed in Hot Fix 1).
Greg Martin
Sage