Community
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply

ACT Premium 2010 and Windows 7 SP 1

New Member
Posts: 7
Country: United Kingdom

ACT Premium 2010 and Windows 7 SP 1

Is Act Premium 2010 Supported/ Compatible on Windows 7 SP1, and is updating to SP1 Supported as well.

 

Is there any Issue After The Update.

Platinum Elite Contributor
Posts: 14,384
Country: Australia

Re: ACT Premium 2010 and Windows 7 SP 1

Yes, Windows 7 is supported with ACT! 2010:
http://download.act.com/system/2010actpremium.html

You'd want to make sure you have SP1 + HF5 ... needs to be on all systems sharing the database
New Member
Posts: 7
Country: United Kingdom

Re: ACT Premium 2010 and Windows 7 SP 1

hi we already have about 20 PC running windows 7 with act 2010 on may question is specifically about Service Pack 1.
Platinum Elite Contributor
Posts: 14,384
Country: Australia

Re: ACT Premium 2010 and Windows 7 SP 1

ACT! 2010 SP1?
The man thing is you do it (and HF5, which is separate d'load) on server first. This updates the database. Then on the sync server (if you have one on a different PC). Then all LAN machines and Remotes
New Member
Posts: 7
Country: United_Kingdom

Re: ACT Premium 2010 and Windows 7 SP 1

Hi Thanks,

 

Service Pack 1 of Windows 7.

 

we are currently using Act Premium Build Number 12.1.181.0, Hot Fix 1

 

would we Need to update this to Hotfix 5 or Above?

Platinum Elite Contributor
Posts: 14,384
Country: Australia

Re: ACT Premium 2010 and Windows 7 SP 1

I haven't heard of specific issues related to any Win7 updates.

 

I would recommend updating all systems to HF5 (if you do one, you need all).... it fixes quite a few issues as you can see in this ACT! Knowledge Base article -

http://kb.sagesoftwareonline.com/app/answers/detail/a_id/25996

New Member
Posts: 7
Country: United_Kingdom

Re: ACT Premium 2010 and Windows 7 SP 1

Thanks,