Community
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply

ACT Premium 2009 Registration Problem

New Member
Posts: 1
Country: United States

ACT Premium 2009 Registration Problem

Hello,

 

I am trying to register act by phone on my Windows XP sp3 machine. I enter the serial number but the installation code does not appear (just grey boxes). I have attempted to run as an administrator and this does not help.

Copper Contributor
Posts: 12
Country: India

Re: ACT Premium 2009 Registration Problem

Try starting Protexis Licencing service , if it's not working , re install the service , serarch the knowledge base. Key word " Reinstall Protexis " , Once done , make sure that it's also set to autostart at system start up.
Nickel Super Contributor
Posts: 352
Country: Canada

Re: ACT Premium 2009 Registration Problem

Within 30 days of registration you can call Sage for Getting Started support and they'll help you with this:

http://www.act.com/support/getstarted/

 

Call 1-800-992-4564 to get started.

Getting Started Support Includes:

  • 30 days of calls, Email, and Live Chat Assistance with our ACT! Support Specialists regarding product installation, error message, and simple database setup or conversion.
  • Live Chat Assistance is available Monday-Friday, 8:30-5:00pm EST.
  • Phone Service is available 12 hours a day, Monday-Friday, 8:30am-8:30pm EST.
  • Email non-urgent issues anytime and receive a 4 business hour turnaround.

 

Len Kamerman
ACT! Certified Consultant

Act E-mail Marketing Trainining Course:

http://actsoftware.training
New Member
Posts: 1
Country: USA

Re: ACT Premium 2009 Registration Problem

I had this problem that showed up ABOUT 17 Jan - 21 Jan 2011.   I called Sage/Act technical support several times.  I provided my ID.  and all information requested.  They could not solve the problem.  I was then called by a representative who took charge of my computer.  He said that I could continue to delete the request to sign in each time or I could upgrade.

 

I had a similar problem last year.  Sage wanted me to upgrade.  I finally solved the problem last year by having a supervisor adjust my registration.  I had no problem until the 17 to 21 Jan 2011 date.

 

When the representative that took charge of my computer...I noticed that there was a change to my Sage program dated about 20 January that related to the Sage Act program.  This was in part of my computer program that was new to me.   (Wish I could remember what it was).     My gut feel was that Sage was taking charge of my computer and hassling me to upgrade.

 

SO... What I did was to use "System Restore" to a date previous to the date of about 20 Jan.  I used the 17 January "System Restore".   That solved my problem...

 

Try the "System Restore" to a date prior to your registration request date.   Hope it works for you.

 

I am using Windows 7.