Community
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply

ACT Email and pictures problem

New Member
Posts: 2
Country: FRANCE

ACT Email and pictures problem

Hello,

 

I use ACT!Premium 2008 on a Windows Server 2003 and many XP client machines.

I use ACT!Email tool directly with an internet mail address, not Outlook or Outlook Express.

 

I can create a new HTML format mail and insert pictures and text but when I send it,

it is right sent to the desired destination but without pictures (just empty rectangles).

 

If I reopen the sent mail from the "sent items folder", the mail is exactly in the same state,

ie without the pictures.

 

I have already requested about this problem with previous ACT! version, but the answer was

I used a too old Outlook 2000 software.

 

At this time, I have the last ACT! version on the last Server 2003 version without any Office

tools and I have the same problem :-(

 

I want to use ACT!Email to link the mails to the contacts in the database, but without pictures...

 

Any help, tips,... would be welcome.

Thanks all

Gérard Guével

 

 

 

Platinum Elite Contributor
Posts: 14,384
Country: Australia

Re: ACT Email and pictures problem

New Member
Posts: 2
Country: FRANCE

Re: ACT Email and pictures problem

Thanks for the link. The described results are the same as in my problem

but the used tool is directly ACT Email and not Write or Mail Merge functions.

I find no picture/image parameter in ACT Email which could explain the problem.

 

The question is always opened.

Thanks again

Gérard Guével

Platinum Elite Contributor
Posts: 14,384
Country: Australia

Re: ACT Email and pictures problem

Sorry for the delay... I seem to have missed this thread.... if you haven't resolved it:

 

How are you trying to create the HTML?

Where are the graphics stored?