Community
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply

ACT! Becomes Unresponsive Within a Few Minutes After "Send Invitation Email" Feature is Used

New Member
Posts: 1
Country: USA

ACT! Becomes Unresponsive Within a Few Minutes After "Send Invitation Email" Feature is Used

I have a client who is using the most recent versions of ACT! 2012 (14.1.108) and Outlook 2010 SP1.

 

When the user goes in and creates an activity and selects the option "Send Email Invitation" - the email is generated through Outlook and you can send it out.  Within a few minutes and sometimes instantly, the ACT! client will become unresponsive and you will not be able to maximize it.  Sometimes you can get it to come up, but it will be in a frozen state.

 

We have tried uninstalling/disabling virus protection (Symantec Endpoint Protection) and looking at Firewall Settings, MAPI versions, etc. to no avail.  We had an open case with Sage support, who was able to reproduce the error and then told us that  "There was currently no fix available".

 

This is crippling to the client since they want to use ACT for CRM, but need to interface with Outlook.  Has anyone else experienced this issue or have any other ideas on what else we can try and do to resolve?

 

Thank you!!

 

-Marc

Platinum Elite Contributor
Posts: 14,384
Country: Australia

Re: ACT! Becomes Unresponsive Within a Few Minutes After "Send Invitation Email" Feature is Used

You might try (for a test) the fix for Kaspersky in this ACT! Knowledge Base article with the Symantec plugin -

http://kb.sagesoftwareonline.com/app/answers/detail/a_id/26019

 

Also, what Hotfix for ACT!? If none, apply HF3 for SP1