Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Community Home Request Access Read Blogs Share Your Ideas Search Community View My Settings
Reply
Copper Contributor
Sirk
Posts: 26
Country: USA
Message 1 of 6 (177 Views)

Remote DB hangs at Database Modification

Extended sync timout to 360 seconds, successfully synced yesterday but now it hangs indefinitely.  No major DB modifcations since then.

Please use plain text.
Nickel Super Contributor
jotero
Posts: 397
Country: USA
Message 2 of 6 (175 Views)

Re: Remote DB hangs at Database Modification

may be you want to try the following - How to Increase Timeout Values for Synchronization - Answer ID 23416

Please use plain text.
Copper Contributor
Sirk
Posts: 26
Country: USA
Message 3 of 6 (173 Views)

Re: Remote DB hangs at Database Modification

[ Edited ]

I've done that, I've extended it to 360 seconds.  Will extend it to 900 seconds.

 

After reading that KB again, I have been adjusting databasecommandtimeout.default, but my issue occurs an hour after initialization.  I'll try adjusting databasecommandtimeout.long and see if that has another affect.

Please use plain text.
Copper Contributor
Sirk
Posts: 26
Country: USA
Message 4 of 6 (142 Views)

Re: Remote DB hangs at Database Modification

[ Edited ]

Sync failed after adjusting commandtimout.long to two hours, set to three to see if that makes a difference.  Is there anything I can run in ACTDIAG to see why sync is hanging?

 

This issue is now affecting multiple remote databases.

Please use plain text.
Platinum Super Contributor
gmartin
Posts: 5,276
Country: USA
Message 5 of 6 (121 Views)

Re: Remote DB hangs at Database Modification

Here is an article which may help with this issue: KB Article 23526

Greg Martin
Sage
Please use plain text.
Copper Contributor
Sirk
Posts: 26
Country: USA
Message 6 of 6 (108 Views)

Re: Remote DB hangs at Database Modification

Almost no files are changing, it's all object ACL, object history.

 

Running the report on subscriber shows that schema sync completes, but data is never sent.  No other information beyond that.

 

Any thoughts?  Did adjust filebuffersize to test.

Please use plain text.